Ultrahang - 5dszolnok

5D Szolnok
Title
Tartalomhoz ugrás
5D Magzati Diagnosztika
Szolnok Szapáry u. 31 I/I
+36202738131
Ultrahang

21. századi képalkotás
A vizsgálatokhoz a Samsung HERA I10 típusú készülékét használjuk, mely jelenleg az ultrahangos diagnosztika csúcsát képviseli. Tűéles, gyors képalkotás, ergonomikus vizsgálószékkel a páciensek kényelme érdekében!
Terhességi vizsgálatok:
"0."ultrahang
Körülbelül két hetes menses késésnél érdemes elvégezni, pozitív terhességi teszt esetén. Ilyenkor már látható a petezsák, kezdeti szívhang. Megállapítható az embryók száma. Az esetleges beágyazódási rendellenességek - méhen kívüli terhesség - is ilyenkor diagnosztizálható.
12.hetes genetikai szűrés
Az egyik legfontosabb vizsgálat. A terhesség 11-14 hete között végezzük. Ekkor történik a nyaki-redő szűrés, speciális keringési vizsgálatok, a szív alapszintű vizsgálata. Sokszor vérvétel segítségével pontosítható a diagnózis.
20.hetes genetikai ultrahang
A terhesség 18.-20. hete között történő vizsgálat. A magzat szinte összes szerve kifejlődött, nagyon jól vizsgálható. Nagyobb anatómiai eltérések, agy, magzati szív, hasi struktúrák, végtagok vizsgálata. Méhlepény helyzete.
30.hetes ultrahang
A terhesség 28.-32. hete között elvégzett vizsgálat, melynél az alapvető anatómiai vizsgálat mellett a magzat nagyságát, elhelyezkedését vizsgáljuk. Fontos ilyenkor még a lepény helyzete, érettsége.
36.hetes ultrahang
A terhesség 36. hete után végzett vizsgálat. Anatómiai struktúrák, magzat fekvésének vizsgálata, lepény érettsége, helyzete. Magzat keringési állapotának vizsgálata.
5d ultrahang vizsgálat
A terhesség 20. hetétől elvégezhető vizsgálat, mely az alapos orvosi vizsgálatok kívül látványosan a muutatja meg a magzatot a család számára 3d szemüvegen keresztül.
Nőgyógyászati ultrahang
A kismedencei szervek vizsgálata hasi, vagy hüvelyi vizsgálófejjel. Cysták, méh nagy sága, méhnyálkahártya, tumorok viszgálata. Endometriosisban speciális ultrahangos technikák a pontosabb diagnózis érdekében.
Fontos tudnivaló
Habár a legjobb elérhető készülékeket használjuk, bizonyos elváltozások, betegségek nem mindíg kerülnek felismerésre. Néhány elváltozás felismerhetősége függ a tehesség korától, a páciens testfelépítésétől.
Nyitva tartás:    
Nőgyógyászat - Terhesgondozás - 5D:
Hétfő: 9.00. - 12.00., 16.00. - 19.00.
Kedd: 16.00. - 19.00.

Intim lézeres kezelések:
Csütörtök 16.00. - 18.00.
Created with
WebSite X5
Vissza a tartalomhoz