Genetikai szűrések - 5dszolnok

5D Szolnok
Title
Tartalomhoz ugrás
5D Magzati Diagnosztika
Szolnok Szapáry u. 31 I/I
+36202738131
Genetikai Szűrések


A vizsgálatok célja:Örökletes, és spontán mutáció- valamint kromoszóma-többlet által kialakult betegségek korai szűrése ultrahangos diagnosztika, valamint anyai vér vizsgálatával több módszer szerint:
Kombinált szűrés
12 hetes ulrahangos szűrés, valamint vérvételi eredmények segítségével elvégzett kockázatbecslés. 96%os pontosságú vizsgálat az angliai székhelyű Fetal Medicine Foundation iránymutatása, és évenkénti minőségbiztosítása alapján. Down (21-es triszómia), Edwards (18-as triszómia)  és Patau (13-as triszómia) szindróma vizsgálatára alkalmas.
Trisomy teszt
A TRISOMY-teszt egy nagy pontosságú, nem invazív szűrővizsgálat,  amelynek segítségével már a terhesség 11. hetétől ki lehet mutatni az  anya véréből a gyakori magzati kromoszóma-rendellenességek jelenlétét. A teszttel a gyermek neme is megállapítható.
Nifty teszt
A NIFTY™ (Non-Invasive Fetal TrisomY test) egy egyszerű, biztonságos, rendkívül pontos prenatális teszt, amely több mint 99%-os érzékenységgel méri a Down-, Edwards-, illetve a Patau-szindrómák kockázatát, illetve egyéb triszómiák, nemi kromoszóma-rendellenességek és mikrodeléciós/duplikációs szindrómák szűrésére is alkalmas. A teszt már a terhesség 10. hetétől is elvégezhető. A 94 féle kromoszóma-rendellenesség vizsgálata mellett a NIFTY™-teszttel a gyermek neme is megállapítható.
Nyitva tartás:    
Nőgyógyászat - Terhesgondozás - 5D:
Hétfő: 9.00. - 12.00., 16.00. - 19.00.
Kedd: 16.00. - 19.00.

Intim lézeres kezelések:
Csütörtök 16.00. - 18.00.
Created with
WebSite X5
Vissza a tartalomhoz